Valentin-napi páros pilates: 3+1 okod van kipróbálni

poszt megosztása:

Valentin-napi páros pilates: 3+1 okod van kipróbálni

Mi mást adhatnál a párodnak ajándékba Valentin-napra, mint közös élményt? Hoztunk 4 jó okot arra, hogy miért kellene együtt sportolnotok, de főleg pilateseznetek!

A pilates nem csak nőknek való

A páros pilatesről első blikkre azt gondolná egy férfi, hogy 100%-os kompromisszum a részéről. Pedig valójában nem kizárólag női sport. Már csak azért sem, mert Joseph Pilates alapvetően saját teste fejlesztésével ismerte meg az egyes gyakorlatok hatékonyságát, így fejlesztette folyamatosan egyre tovább ezt a mozgásformát. Melyet végül az első világháborúban megsérült katonák gyors rehabilitációjára és izmaik fejlesztésére kezdett el alkalmazni. 

A pilates a test erőközpontjának az izmait fejleszti. Sok sport mellé használják kiegészítő edzésként. Akár csapatsportokról, akár teniszről vagy küzdősportokról beszélünk, a pilates sérülésmentesen segíti fejleszteni az izmainkat, így sok sikeres sportoló köszönheti eredeményeit a pilatesnek. 

Motiváljátok egymást

A sportolás közbeni motiváció nagyon sokat számít eredmények szempontjából is. Ha együtt pilateseztek, sokkal kitartóbbak lesztek. Nem csak magatokról, de a párotokról, ezáltal kettőtökről is sokat tanulhattok a mozgáson keresztül. Egymás kitartásából tudtok tanulni, sőt, mindkettőtöké nőni fog. Ha megfelelően álltok a közös munkához, a komfortzónátok is tovább tágulhat. 

Ráadásul sokkal könnyebb lesz közösen kitűzni célokat. Egy-egy kis lépés: lazább csípő, vagy épp egy gyakorlat ismétlésszámának növelése. A sok kis célból pedig összeállhat néhány nagyobb hosszútávú cél. Azzal is motiváljátok egymást, ha megfogadjátok, hogy hétről hétre mozogtok egy kicsit. Együtt sokkal könnyebb elindulni, és a siker is dupla olyan édes. 

A közös élmények erősítik a kapcsolatot

A pszichológusok szerint egy párkapcsolatnak nagyon erős alapot adnak a közös élmények. A közösen megélt feladatok, kihívások segítenek abban, hogy társként, egy csapatként tekintsetek egymásra. Ez pedig a legfontosabb alapja egy párkapcsolatnak. Az együtt megoldott problémák, ledöntött falak, de akár a kisebb közös élmények is fontos kirakós darabok, melyekből egy erős kapcsolat áll majd össze.

Persze ez nem csak egy friss kapcsolatra igaz. Hiszen minél régebb óta van együtt egy pár, annál inkább hajlamosak elfeledkezni a közös élmények gyűjtéséről, az együtt megugrott akadályok fontosságáról. Ha pedig együtt kezdtek el mozogni, együtt alakítotok ki kisebb-nagyobb célokat az edzésen belül, és támogatjátok egymást, akkor nem csak a feladatok megoldásának élménye lesz közös. Hiszen a pilates kikapcsolódás is. Közös élmény, hobby. 

 +1 Wellness és pilates csomag Valentin napra

Van egy szuper ajánlatunk, amely remek apropó arra, hogy közösen kezdjetek el mozogni. Hoztunk ugyanis egy nagyon jó kombinációt: Egy Valentin-napi ajándékcsomagot, mely egyszerre Wellness, mozgás és pihenés. Igazi romantikus, mégis aktív kikapcsolódás a város közepén. Ez a Wellness-pilates csomag aztán tényleg igazán ütős kombó!

A csomag egy egy éjszakás, két napos wellnesscsomag a Kozmo Luxury Hotelben! Tartalmaz 1 éjszakát reggelivel, és persze a Wellness részleg korlátlan használatát. Ami pedig a bónusz hozzá: Páros, privát pilates óra a TMS Pilates általatok választott, Római-parti vagy Andrássy úti edzőtermében. 
Ha pedig valami mást adnál a kedvesednek, akkor mi készültünk még néhány izgalmas, sportos Valentin-napi ajánlattal: Három különböző Valentin-napi csomag közül választhatsz! Nézz szét az ajádékaink között, biztos, hogy megtalálod a megfelelő meglepetést!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Több mint stúdió, avagy ezért más a TMS Pilates
Pilates

Több mint stúdió, avagy ezért más a TMS Pilates

Fedezd fel, hogyan hozzuk el a reformer pilates minden előnyét egyedi oktatási programokkal, exkluzív franchise lehetőségekkel, és magas minőségű felszerelésekkel, miközben folyamatosan bővülő stúdióhálózatunkkal válaszolunk a növekvő igényekre.

Téged is érdekel a pilates oktató képzés?
Pilates

Téged is érdekel a pilates oktató képzés?

Fedezd fel, hogyan nyithat új kapukat számodra a pilates reformer oktató képzés! Élj egy olyan lehetőséggel, amely során a mozgás és az oktatás szenvedélye találkozik, így nem csak saját életedet, de másokét is megváltoztathatod!