Új helyszínre költözik a Római-parti stúdiónk!

Ezért költözik az egyik stúdiónk egy sokkal tágasabb helyre – továbbra is a Római-parton maradva!

poszt megosztása:

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél jobb körülmények között, minél több ember számára tegyük lehetővé, hogy pilates órákon vegyen részt. Ezért költözik az egyik stúdiónk egy sokkal tágasabb helyre – továbbra is a Római-parton maradva! Ha minden fontos infót tudni akarsz a költözéssel kapcsolatban, akkor jó helyen jársz: ebben a cikkben összegyűjtöttünk a legfontosabb tudnivalókat!

Új stúdió: több férőhely

Nem telik el úgy nap nálunk, hogy ne törekednénk a fejlődésre. Amikor csak lehet, teszünk azért, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások minősége még jobb legyen, és hogy minél többen igénybe is tudják venni őket. Ez vezetett el minket a következő mérföldkőhöz, egy újabb szuper változáshoz, ami nem más, mint az, hogy:

Római-parti stúdiónk új helyszínre költözik!

Egy jóval több férőhellyel rendelkező új stúdióban várunk Titeket szeptembertől. A több férőhelynek köszönhetően még többen fogtok tudni pilatesezni nálunk – ez kiemelt szempont volt, amikor kiválasztottuk az új helyszínt.

De ez még nem minden, nem ez az egyetlen előnye vadiúj stúdiónknak!

Római-parti stúdiónk új helyszínre költözik

A bejárat a Duna-part felől közelíthető meg, az óriási ablakok közül pedig kettő is a Dunára néz. Egy másik ablak pedig a belső kertre nyílik. Mindez békéssé és meghitté varázsolja a hangulatot. 

Az 50 m2-es terem minden csücske fényes, kellemes és magával ragadó. Emellett pedig kényelmes öltöző, zuhanyzó, mosdó és egy konyha is hozzájárul ahhoz, hogy még kellemesebb legyen minden nálunk töltött perc.

És a legjobb az egészben, hogy nem kell lemondanunk a már jól megszokott környékről sem: az előző Római-parti stúdiónktól nem megyünk messzire – csak közelebb a Dunához:

Szeptembertől a Nánási út 5-7. „A” épületében várunk Titeket!

Nyílt nap az új stúdióban (szeptember 7.)

Ha szeretnéd az elsők között kipróbálni az új stúdiót, szeptember 7-i nyílt napunk keretein belül máris lehetőséged nyílik rá! Egész nap 30 perces csoportos órákkal várunk majd!

A nyílt napon 11:45-től, 13:15-ig kedvezményes áron fogsz tudni bérletet vásárolni a helyszínen, valamint online is, az új stúdióban tartott órákra: 

  • 5 alkalmas bérlet 10% kedvezménnyel; 
  • 10 alkalmas bérletet 20% kedvezménnyel; 
  • korlátlan bérletet pedig szintén 20% kedvezménnyel tudsz majd venni ezen a napon!

Továbbá ajándék Toman Diet termékekkel is kedveskedünk majd! A nyílt napon résztvevők 

TMS Római Opening Event (szeptember 30.)

Ha véletlen mégis lemaradnál a szeptember 7-i nyílt napról, akkor se búslakodj! Szeptember 30-án tartjuk a TMS Római Opening Event-öt, az új stúdiót ünneplő nagyszabású eseményt. Zene, pilates, influenszerek és fingerfood várnak majd, és természetes kiváló hangulat!

Ezzel fogjuk méltó módon megünnepelni az új stúdió nyitását! Vésd be már most a naptárba az időpontot, és kövess minket figyelemmel a közösségi médiában, hogy időben értesülj a kapcsolódó információkról!

Ha nem akarsz lemaradni az esemény további részleteiről és a regisztrációról, mindenképp kövesd figyelemmel a Facebook és az Instagram oldalunkat, és iratkozz fel hírlevelünkre is a Blog kezdőlapjának tetején!

Ha még csak most ismerkedsz a pilatessel, akkor is szeretettel várunk ezekre az eseményekre, vagy bármelyik stúdiónkba! Ide kattintva részletesebben olvashatsz a pilatesről, egy másik cikkünkben pedig a csoportos pilates órák mellett sorakoztatunk fel érveket. És ne hagyd ki a pilates gépekről (reformerekről) szóló írásunkat sem, ha felkészülten szeretnél belevágni a pilatesezésbe! Látogass el webshopunkba is, ahol mindent beszerezhetsz, amire csak szükséged lehet, ha a pilates a mindennapjaid részévé válik! Mert jó eséllyel azzá válik majd: ha egyszer kipróbálod, többé nem akarsz majd tőle elszakadni! És nem is kell!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja
Pilates

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október a mellrák elleni kampány hónapja. A hónap első napján ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját. Ennek apropóján világszerte nők, férfiak milliói, valamint megannyi szervezet hívja fel a figyelmet a betegségre, és a rendszeres szűrések fontosságára. Számunkra is nagyon fontos ügy az egészség megőrzése minden formában.

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra
Pilates

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

Milyen pilates gépet érdemes beszerezni otthoni pilatesezéshez? Milyen reformerekkel ajánlott berendezni egy pilates stúdiót? Ezekre a kérdésekre garantáltan választ kapsz ebből a bejegyzésből!