Új helyszínre költözik a Római-parti stúdiónk!

Ezért költözik az egyik stúdiónk egy sokkal tágasabb helyre – továbbra is a Római-parton maradva!

poszt megosztása:

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél jobb körülmények között, minél több ember számára tegyük lehetővé, hogy pilates órákon vegyen részt. Ezért költözik az egyik stúdiónk egy sokkal tágasabb helyre – továbbra is a Római-parton maradva! Ha minden fontos infót tudni akarsz a költözéssel kapcsolatban, akkor jó helyen jársz: ebben a cikkben összegyűjtöttünk a legfontosabb tudnivalókat!

Új stúdió: több férőhely

Nem telik el úgy nap nálunk, hogy ne törekednénk a fejlődésre. Amikor csak lehet, teszünk azért, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások minősége még jobb legyen, és hogy minél többen igénybe is tudják venni őket. Ez vezetett el minket a következő mérföldkőhöz, egy újabb szuper változáshoz, ami nem más, mint az, hogy:

Római-parti stúdiónk új helyszínre költözik!

Egy jóval több férőhellyel rendelkező új stúdióban várunk Titeket szeptembertől. A több férőhelynek köszönhetően még többen fogtok tudni pilatesezni nálunk – ez kiemelt szempont volt, amikor kiválasztottuk az új helyszínt.

De ez még nem minden, nem ez az egyetlen előnye vadiúj stúdiónknak!

Római-parti stúdiónk új helyszínre költözik

A bejárat a Duna-part felől közelíthető meg, az óriási ablakok közül pedig kettő is a Dunára néz. Egy másik ablak pedig a belső kertre nyílik. Mindez békéssé és meghitté varázsolja a hangulatot. 

Az 50 m2-es terem minden csücske fényes, kellemes és magával ragadó. Emellett pedig kényelmes öltöző, zuhanyzó, mosdó és egy konyha is hozzájárul ahhoz, hogy még kellemesebb legyen minden nálunk töltött perc.

És a legjobb az egészben, hogy nem kell lemondanunk a már jól megszokott környékről sem: az előző Római-parti stúdiónktól nem megyünk messzire – csak közelebb a Dunához:

Szeptembertől a Nánási út 5-7. „A” épületében várunk Titeket!

Nyílt nap az új stúdióban (szeptember 7.)

Ha szeretnéd az elsők között kipróbálni az új stúdiót, szeptember 7-i nyílt napunk keretein belül máris lehetőséged nyílik rá! Egész nap 30 perces csoportos órákkal várunk majd!

A nyílt napon 11:45-től, 13:15-ig kedvezményes áron fogsz tudni bérletet vásárolni a helyszínen, valamint online is, az új stúdióban tartott órákra: 

  • 5 alkalmas bérlet 10% kedvezménnyel; 
  • 10 alkalmas bérletet 20% kedvezménnyel; 
  • korlátlan bérletet pedig szintén 20% kedvezménnyel tudsz majd venni ezen a napon!

Továbbá ajándék Toman Diet termékekkel is kedveskedünk majd! A nyílt napon résztvevők 

TMS Római Opening Event (szeptember 30.)

Ha véletlen mégis lemaradnál a szeptember 7-i nyílt napról, akkor se búslakodj! Szeptember 30-án tartjuk a TMS Római Opening Event-öt, az új stúdiót ünneplő nagyszabású eseményt. Zene, pilates, influenszerek és fingerfood várnak majd, és természetes kiváló hangulat!

Ezzel fogjuk méltó módon megünnepelni az új stúdió nyitását! Vésd be már most a naptárba az időpontot, és kövess minket figyelemmel a közösségi médiában, hogy időben értesülj a kapcsolódó információkról!

Ha nem akarsz lemaradni az esemény további részleteiről és a regisztrációról, mindenképp kövesd figyelemmel a Facebook és az Instagram oldalunkat, és iratkozz fel hírlevelünkre is a Blog kezdőlapjának tetején!

Ha még csak most ismerkedsz a pilatessel, akkor is szeretettel várunk ezekre az eseményekre, vagy bármelyik stúdiónkba! Ide kattintva részletesebben olvashatsz a pilatesről, egy másik cikkünkben pedig a csoportos pilates órák mellett sorakoztatunk fel érveket. És ne hagyd ki a pilates gépekről (reformerekről) szóló írásunkat sem, ha felkészülten szeretnél belevágni a pilatesezésbe! Látogass el webshopunkba is, ahol mindent beszerezhetsz, amire csak szükséged lehet, ha a pilates a mindennapjaid részévé válik! Mert jó eséllyel azzá válik majd: ha egyszer kipróbálod, többé nem akarsz majd tőle elszakadni! És nem is kell!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Nyiss biztos alapokra épülő franchise pilates stúdiót!
Pilates

Nyiss biztos alapokra épülő franchise pilates stúdiót!

Szeretnél saját pilates stúdiót nyitni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A TMS Pilates franchise lehetőséget kínál, hogy profi támogatással és prémium eszközökkel építsd fel sikeres vállalkozásodat. Fedezd fel, hogyan segíthetünk neked az első lépéstől a teljes üzemeltetésig, és csatlakozz most dinamikusan növekvő közösségünkhöz!

A Pilates Reformer oktatóképzés három lépcsője
Pilates

A Pilates Reformer oktatóképzés három lépcsője

Szeretnél pilates oktatóvá válni és magas szinten elsajátítani a Pilates Reformer technikáit? Akkor a háromszintű oktatóképzés neked való, hiszen segít, hogy elérd céljaidat, és magabiztosan vezethesd a legkomplexebb órákat is.