Több mint stúdió, avagy ezért más a TMS Pilates

Több mint stúdió, avagy ezért más a TMS Pilates

poszt megosztása:

Fedezd fel, hogyan hozzuk el a reformer pilates minden előnyét egyedi oktatási programokkal, exkluzív franchise lehetőségekkel, és magas minőségű felszerelésekkel, miközben folyamatosan bővülő stúdióhálózatunkkal válaszolunk a növekvő igényekre.

Mások vagyunk! Miért?

Egyszerű a válasz: mert újra értelmeztük Magyarországon a pilates fogalmát! Olyat kínálunk, amit máshol biztos, hogy nem találsz meg! 

Többet nyújtunk, mint edzés

A TMS Pilates-nél a minőség, a személyre szabottság, és a közösség áll a középpontban. Olyan egyedi élményt kínálunk, amely több, mint pusztán pilates óra – ez egy életmód, egy szenvedély, amely összeköti az embereket. 

Támogatunk, inspirálunk és motiválunk mindenkit, aki belép az ajtónkon. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink és oktatóink egyaránt bizalmat szavaznak nekünk, és hálásak vagyunk minden egyes embernek, aki minket választott! Ez a bizalom és elkötelezettség tesz minket igazán különlegessé a pilates világában.

Szenvedély és szakértelem kéz a kézben

A TMS Pilates-nél hiszünk abban, hogy a minőségi oktatás az alapja minden sikernek, legyen szó személyes fejlődésről vagy a pilates oktatói pályára való lépésről. Ezért büszkén kínálunk különböző oktatási programokat, amelyek nem csak a sokszínűségükkel, hanem mély szakmaiságukkal is kiemelkednek a pilates világában. A képzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy minden résztvevő – kezdőtől a haladóig – megtalálja a számára megfelelő útvonalat, legyen az a pilates alapjainak elsajátítása, vagy speciális technikák mélyreható tanulmányozása.

Weboldalunkon, a Képzések menüponton keresztül, betekintést nyerhetsz az általunk kínált oktatási programok széles körébe. Itt minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet a képzés kiválasztásához: a tanfolyamok tematikájától kezdve, a képzési időszakokon át, egészen a szakmai gyakorlatokig.

Képzéseinken em csak elméletet tanulsz, hanem valódi, életre szóló készségeket sajátíthatsz el, amelyekkel tovább tudod formálni saját életedet és pozitív hatással lehetsz másokéra is.

Váltsd valóra álmaid pilates stúdióját velünk!

Egy olyan közösséget nyújtunk, amelyben a szenvedély és a szakmai tudás találkozik. Ezt a filozófiát visszük tovább franchise rendszerünkön keresztül, amely egyedülálló lehetőséget kínál azok számára, akik saját vállalkozást szeretnének indítani.

Franchise partnereink számára egy teljes körű támogatási rendszert biztosítunk, amely magában foglalja a kezdeti képzéseket, az üzleti tervezést, a marketing stratégiákat, és a folyamatos operatív támogatást. Ráadásul, a TMS Pilates franchise rendszerének részeként nem csak egy üzletet indítasz el, hanem egy már jól ismert és elismert márkának leszel a képviselője.

Ha érdekel, hogyan támogatjuk franchise partnereinket és milyen előnyökkel jár, ha csatlakozol hálózatunkhoz, látogass el a franchise oldalunkra!

Kiválóság minden felszerelésben

Amikor a pilatesről van szó, a felszerelés minősége kulcsfontosságú. Éppen ezért választottuk az Align-Pilates termékeket, amelyek a reformer pilates felszerelések piacának éllovasai. 

Mindenki számára más és más a tökéletes felszerelés, ezért személyre szabott segítséget nyújtunk a reformer vásárlásban. Célunk, hogy megtaláld azt a gépet, ami leginkább megfelel az igényeidnek, legyen szó kezdőről vagy haladó gyakorlóról.

Szakértő csapatunk minden lépésben melletted áll, hogy segítsen a legjobb döntés meghozatalában – az első tájékozódástól a vásárlásig és azon túl. Látogass el webshopunkba, és fedezd fel az Align-Pilates gépek tárházát! 

Még több pilates stúdió, még több időpont

Válaszolva a növekvő igényekre, folyamatosan bővítjük stúdióhálózatunkat és növeljük az elérhető órák számát is. Jelenleg büszkén állíthatjuk, hogy kilenc stúdiónk várja a pilates rajongóit, és itt még nem állunk meg: szüntelenül dolgozunk a franchise vonalunk kiépítésén, hogy még több városban és régióban tegyük hozzáférhetővé szolgáltatásainkat. Stúdióinkat és órarendünket keresd ide kattintva!


Készen állsz arra, hogy Téged is magával ragadjon a reformer pilates? Minden szükséges eszközt megadunk hozzá! Foglalj időpontot egy órára még ma, és tapasztald meg első kézből, hogy mi teszi különlegessé közösségünket! Vagy netán a pilates világában szeretnél karriert építeni? Jelentkezz oktatóképzésünkre, és légy részese valami nagyobbnak! Készen állsz esetleg saját vállalkozásod elindítására? Fedezd fel franchise lehetőségeinket! Lépj velünk kapcsolatba még ma a weboldalunkon keresztül, és tedd meg az első lépést egy egészségesebb, boldogabb élet felé!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Reformer pilates gerincműtöttként: Egy vendégünk szemszögéből
Pilates

Reformer pilates gerincműtét után: Egy vendégünk szemszögéből

A gerincműtét komoly dolog, ami sok kérdést és aggodalmat vet fel az érintettekben. Nemrégiben egy gerincműtött vendégünkkel, Izával beszélgettünk, akinek feltettünk néhány kérdést. Ebben a bejegyzésben most megismerheted a válaszait, ezáltal pedig megtudhatod, hogyan segíthet a reformer pilates a felépülésben és a mindennapi életben.

Gerincműtét után is jó választás a pilates?
Pilates

Gerincműtét után is jó választás a pilates?

Sokan választják a reformer pilates-t hiszen kíméletesen, de annál hatékonyabban mozgatja át az egész testet. De mi a helyzet azokkal, akik gerincműtéten estek át? Számukra is megfelelő ez amozgásforma? Mira, a TMS Pilates tapasztalt oktatója megosztotta velünk saját történetét és tapasztalatait, hogy megtudjuk, segíthet-e a pilates a műtét utáni rehabilitációban.