Pilates stúdiók gépesítése

Pilates stúdiók gépesítése

poszt megosztása:

Egy pilates stúdió berendezése során mindig felmerül a kérdés, hogy milyen pilates gépek kapjanak benne helyet. Nos, kőbe vésett szabály nincs, de két dolog egész biztos segít a döntésben: az egyik, ha más stúdiók berendezéséből inspirálódsz. A másik pedig, hogy hozzánk fordulsz: ezt kezdheted például azzal, hogy elolvasod ezt a bejegyzést!

Pilates stúdiók

Rendkívül boldoggá tesz minket, hogy időről időre új pilates stúdiók nyílnak meg – nem is csak Budapesten, hanem szerte az országban. Szuper érzés tudni, hogy egyre több lehetősége van az embereknek megtapasztalni, milyen fantasztikus mozgásforma a reformeres pilates, hogy egyre többen élvezhetik jótékony hatását. Minél többen néznek büszkén a tükörbe a pilatesnek köszönhetően, annál biztosabbak vagyunk benne, hogy jó úton járunk.

Éppen ezért szeretnénk most bemutatni néhányat azok közül a menő stúdiók közül, amelyeket az általtunk forgalmazott pilates gépekkel rendeztek be. Ha történetesen te is épp saját pilates stúdió nyitásán gondolkozol, akkor jó mintaként szolgálhatnak számodra ezek a stúdiók – a berendezésben pedig mi is szívesen segítünk: a gépek kiválasztása, kiszállítása és összeszerelése során is számíthatsz ránk! 

(És persze akkor is érdemes tovább olvasnod, ha „csak” egy klassz pilates stúdiót keresel a közeledben – ha esetleg a mi stúdiónk sajnos távol vannak tőled).

The Yoga & Pilates Downtown 

The Yoga & Pilates Downtown
1054 Budapest, Báthory utca 20.
insta: @theyogadowntown

A belváros szívében, az V. kerületi Báthory utcában immár három teremben, közel 300 m2-en várja vendégeit a The Yoga & Pilates Downtown

Ebben a stúdióban C2 Pro RC Pilates Reformerek várják, hogy a vendégek kihozzák belőlük a maximumot. Nem is véletlen, hogy sokan már rég a szívükbe zárták a The Yoga & Pilates Downtown pilates stúdiót: ez a legnépszerűbb gépünk, igazi zászlóshajója a pilates reformereknek – egy stúdió, amelyben lehetősége nyílik a vendégeknek ezzel a géppel dolgozni, sikerre van ítélve.

A belváros szívében, az V. kerületi Báthory utcában immár három teremben, közel 300 m2-en várja vendégeit a The Yoga & Pilates Downtown.

Studio Aeden 

Studio Aeden 
1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/D
insta: @studioaeden

Egy igazán impozáns, kétszintes stúdióval várja Budán a pilatesezni vágyókat a Studio Aeden. A földszinten elhelyezkedő, napfényben úszó Salon a csoportos reformer pilates óráik helyszíne, itt kapott helyet több pilates gép is – többek között az oly’ népszerű C2 Pro RC Pilates Reformerből is jónéhány, amelyek egyenesen a mi raktárunkból kerültek oda.

És töredelmesen be kell vallanunk, hogy odáig vagyunk ezért a gyönyörű, madárcsicsergéssel övezett helyszínre.

Studio Five Pilates 

Studio Five Pilates
2045 Törökbálint, Nádasdy Tamás utca 2.
insta: @studiofive_pilates

És ha már azt írtuk néhány bekezdéssel fentebb, hogy szerte az országban nyílnak pilates stúdiók, hoztunk egy példát Törökbálintról is! A Studio Five Pilates Tükörhegyen várja a pilates szerelmeseit, és természetesen azokat is, akik még csak most ismerkednek ezzel a sporttal.

A Studio Five Pilates megálmodói is hozzánk fordultak a terem gépesítése során: C8 Pro Pilates Reformereiket tőlünk rendelték, mi pedig készséggel álltunk a rendelkezésükre. 

Ha pilates gépre van szükséged, akkor irány a TMS Pilates webshop

Ha új pilates stúdió nyitása előtt állsz, vagy már meglévő stúdiódat szeretnéd kicsit megújítani (vagy ha esetleg magánhasználatra szeretnél beszerezni egy pilates gépet) bátran keress meg minket! 

Szívesen segítünk a megfelelő gépek kiválasztásában, és a kiszállítás után (amit szintén ránk bízhatsz) is számíthatsz ránk: mindaddig, amíg nem áll használatra készen a gép a kívánt helyen (sőt a későbbiekben is, ha úgy adódik)!

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ha részt veszel pilates oktató képzésünkön, akkor kedvezményt is kapsz a gépek árából! Valamint részletfizetési megoldásra is van lehetőség, erről ide kattintva tájékozódhatsz!

Nézz szét a pilates gépek között, és bátran keress minket elérhetőségeink valamelyikén, ha kérdésed van!


Ha pedig tetszett a bejegyzés, kövess minket az Instagramon is, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja
Pilates

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október a mellrák elleni kampány hónapja. A hónap első napján ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját. Ennek apropóján világszerte nők, férfiak milliói, valamint megannyi szervezet hívja fel a figyelmet a betegségre, és a rendszeres szűrések fontosságára. Számunkra is nagyon fontos ügy az egészség megőrzése minden formában.

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra
Pilates

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

Milyen pilates gépet érdemes beszerezni otthoni pilatesezéshez? Milyen reformerekkel ajánlott berendezni egy pilates stúdiót? Ezekre a kérdésekre garantáltan választ kapsz ebből a bejegyzésből!