Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

poszt megosztása:

Milyen pilates gépet érdemes beszerezni otthoni pilatesezéshez? Milyen reformerekkel ajánlott berendezni egy pilates stúdiót? Ezekre a kérdésekre garantáltan választ kapsz ebből a bejegyzésből!

Gépes pilates: használj reformert!

A pilates gépek méltán híres és népszerű képviselői a reformerek. Ezeket a gépeket eredetileg az ágyhoz kötött betegek rehabilitációját elősegítő testmozgáshoz hozták létre. De hamar kiderül, hogy kortól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül mindenki számára nagyon hasznosak a reformerekkel végzett pilates gyakorlatok.

A reformerek egy emelvényből és a hozzájuk tartozó keretből állnak. Az emelvényen helyet kap egy „kocsi” is, amely kerekeken csúszik, miközben rugó rögzíti a kerethez és tart ellen a mozgásnak. Ez az ellenállás állítható annak függvényében, hogy milyen nehézséggel szeretnéd az adott gyakorlatot elvégezni.

A reformerhez tartozik még lábtartó, valamint hevederek is, amelyek még több gyakorlat elvégzését teszik lehetővé biztonságosan.

A reformerek jelentőségét épp ez a sokoldalúság adja. Különböző pózokban végezhető gyakorlatok végzésére alkalmasak, a nehézségi szint pedig szabályozható.

Nagy előnye a pilates gépeknek, és így a reformereknek is, hogy keretezik, szabályozzák a mozgást. Így biztosítják azt, hogy minden gyakorlat helyesen legyen elvégezve. Így maximális hatékonysággal lehet pilatesezni, a sérülések kockázata pedig egészen minimális.

Ha szeretnél még többet olvasni a reformerekről, ide kattintva megteheted!

Pilates gép otthonra: Align-Pilates H1 Home Pilates Reformer

Amennyiben otthonra szeretnél pilates gépet vásárolni, hogy így tedd még hatékonyabbá, még változatosabbá és még biztonságosabbá az otthoni edzést, akkor a Home Reformert ajánljuk!

Ahogyan a neve is mutatja, ezt a reformert úgy és azért alkották meg, hogy a gépi pilates minden előnye elérhető legyen otthon is. Könnyen és biztonságosan tárolható (akár állítva is). És mindezzel együtt kitűnő minőségének hála (különös tekintettel a nikkelezett rugókra) rugalmas és progresszív ellenállást biztosít. A gyakorlatok eredményesen és szabályosan tudod végezni rajta.

Attól sem kell tartanod, hogy esetleg zavarni fogod a gép használatával a család többi tagját! A dupla hurokkal ellátott fogantyúk és a fémmentes csatlakozók igazán csendessé varázsolják a reformeren végzett gyakorlatokat.

A rögzítéséről sem kell külön gondoskodnod: a kihajtható és zárható lábakat használva önmagában megáll a gép. Ezek a lábak felelnek a tökéletes egyensúlyért is: ne aggódj, nem fogsz elborulni a géppel!

Ide kattintva akár már most megrendelheted a Home Reformert! Ingyenesen házhoz szállítjuk, és máris élvezheted az otthoni edzés minden örömét és a reformeren végzett gyakorlatok minden előnyét! 

Pilates gép stúdióba: Align-Pilates C8-Pro

Pilates stúdió berendezéséhez legnépszerűbb gépünket, a sokak által kedvelt C8 Pro Pilates Reformert szoktuk ajánlani.

A gép beállítása gyors és egyszerű. A Rapid Change (gyorsváltós) rugósín gyerekjátékká varázsolja a használatot: fél kézzel, egy mozdulattal állítható. Ráadásul a karbantartási igény is minimális a PU keréktartó rendszernek köszönhetően. Ez a keréktartó rendszer a „roller blade style” kerekekkel kiegészülve egyúttal a csendes használatot is garantálja.

A stúdió vendégei a gép használata során mindvégig biztonságban lesznek. Az extra nagy méretű lábrúd és a süllyesztett csuklópont extra stabil érzetet kölcsönöz. A lábak magassága pedig igény szerint állítható is a tökéletes stabilitás érdekében.

A gépek elrendezése sem fog fejfájást okozni: a C8 Pro Pilates Reformerek könnyen mozgathatóak, akár egymásra is rakhatod őket vagy szabadon is állhatnak. Ennek köszönhetően mindig biztosíthatod a sportolni vágyó vendégek számára a kényelmes hozzáférést a reformerekhez. Így mindig rendezett lehet a stúdió – amihez a futófelület alatti rúdtartók is hozzájárulnak azzal, hogy lehetővé teszik a kiegészítő elemek praktikus tárolását.

Jól jönne még egy kis segítség pilates stúdió gépesítéséhez? Megnéznél esetleg egy-két példát, referenciát is? Kattints ide, és olvasd el pilates stúdiók gépesítéséről szóló bejegyzésünket!Ha nem szeretnél lemaradni a többi hasonló tartalomról és az újdonságokról, akkor kövess minket Facebook-on és az Instagramon!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja
Pilates

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október a mellrák elleni kampány hónapja. A hónap első napján ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját. Ennek apropóján világszerte nők, férfiak milliói, valamint megannyi szervezet hívja fel a figyelmet a betegségre, és a rendszeres szűrések fontosságára. Számunkra is nagyon fontos ügy az egészség megőrzése minden formában.

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra
Pilates

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

Milyen pilates gépet érdemes beszerezni otthoni pilatesezéshez? Milyen reformerekkel ajánlott berendezni egy pilates stúdiót? Ezekre a kérdésekre garantáltan választ kapsz ebből a bejegyzésből!