Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

Pilates reformer gép stúdióba és otthonra

poszt megosztása:

Milyen pilates gépet érdemes beszerezni otthoni pilatesezéshez? Milyen reformerekkel ajánlott berendezni egy pilates stúdiót? Ezekre a kérdésekre garantáltan választ kapsz ebből a bejegyzésből!

Gépes pilates: használj reformert!

A pilates gépek méltán híres és népszerű képviselői a reformerek. Ezeket a gépeket eredetileg az ágyhoz kötött betegek rehabilitációját elősegítő testmozgáshoz hozták létre. De hamar kiderül, hogy kortól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül mindenki számára nagyon hasznosak a reformerekkel végzett pilates gyakorlatok.

A reformerek egy emelvényből és a hozzájuk tartozó keretből állnak. Az emelvényen helyet kap egy „kocsi” is, amely kerekeken csúszik, miközben rugó rögzíti a kerethez és tart ellen a mozgásnak. Ez az ellenállás állítható annak függvényében, hogy milyen nehézséggel szeretnéd az adott gyakorlatot elvégezni.

A reformerhez tartozik még lábtartó, valamint hevederek is, amelyek még több gyakorlat elvégzését teszik lehetővé biztonságosan.

A reformerek jelentőségét épp ez a sokoldalúság adja. Különböző pózokban végezhető gyakorlatok végzésére alkalmasak, a nehézségi szint pedig szabályozható.

Nagy előnye a pilates gépeknek, és így a reformereknek is, hogy keretezik, szabályozzák a mozgást. Így biztosítják azt, hogy minden gyakorlat helyesen legyen elvégezve. Így maximális hatékonysággal lehet pilatesezni, a sérülések kockázata pedig egészen minimális.

Ha szeretnél még többet olvasni a reformerekről, ide kattintva megteheted!

Pilates gép otthonra: Align-Pilates H1 Home Pilates Reformer

Amennyiben otthonra szeretnél pilates gépet vásárolni, hogy így tedd még hatékonyabbá, még változatosabbá és még biztonságosabbá az otthoni edzést, akkor a Home Reformert ajánljuk!

Ahogyan a neve is mutatja, ezt a reformert úgy és azért alkották meg, hogy a gépi pilates minden előnye elérhető legyen otthon is. Könnyen és biztonságosan tárolható (akár állítva is). És mindezzel együtt kitűnő minőségének hála (különös tekintettel a nikkelezett rugókra) rugalmas és progresszív ellenállást biztosít. A gyakorlatok eredményesen és szabályosan tudod végezni rajta.

Attól sem kell tartanod, hogy esetleg zavarni fogod a gép használatával a család többi tagját! A dupla hurokkal ellátott fogantyúk és a fémmentes csatlakozók igazán csendessé varázsolják a reformeren végzett gyakorlatokat.

A rögzítéséről sem kell külön gondoskodnod: a kihajtható és zárható lábakat használva önmagában megáll a gép. Ezek a lábak felelnek a tökéletes egyensúlyért is: ne aggódj, nem fogsz elborulni a géppel!

Ide kattintva akár már most megrendelheted a Home Reformert! Ingyenesen házhoz szállítjuk, és máris élvezheted az otthoni edzés minden örömét és a reformeren végzett gyakorlatok minden előnyét! 

Pilates gép stúdióba: Align-Pilates C8-Pro

Pilates stúdió berendezéséhez legnépszerűbb gépünket, a sokak által kedvelt C8 Pro Pilates Reformert szoktuk ajánlani.

A gép beállítása gyors és egyszerű. A Rapid Change (gyorsváltós) rugósín gyerekjátékká varázsolja a használatot: fél kézzel, egy mozdulattal állítható. Ráadásul a karbantartási igény is minimális a PU keréktartó rendszernek köszönhetően. Ez a keréktartó rendszer a „roller blade style” kerekekkel kiegészülve egyúttal a csendes használatot is garantálja.

A stúdió vendégei a gép használata során mindvégig biztonságban lesznek. Az extra nagy méretű lábrúd és a süllyesztett csuklópont extra stabil érzetet kölcsönöz. A lábak magassága pedig igény szerint állítható is a tökéletes stabilitás érdekében.

A gépek elrendezése sem fog fejfájást okozni: a C8 Pro Pilates Reformerek könnyen mozgathatóak, akár egymásra is rakhatod őket vagy szabadon is állhatnak. Ennek köszönhetően mindig biztosíthatod a sportolni vágyó vendégek számára a kényelmes hozzáférést a reformerekhez. Így mindig rendezett lehet a stúdió – amihez a futófelület alatti rúdtartók is hozzájárulnak azzal, hogy lehetővé teszik a kiegészítő elemek praktikus tárolását.

Jól jönne még egy kis segítség pilates stúdió gépesítéséhez? Megnéznél esetleg egy-két példát, referenciát is? Kattints ide, és olvasd el pilates stúdiók gépesítéséről szóló bejegyzésünket!Ha nem szeretnél lemaradni a többi hasonló tartalomról és az újdonságokról, akkor kövess minket Facebook-on és az Instagramon!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Nyiss biztos alapokra épülő franchise pilates stúdiót!
Pilates

Nyiss biztos alapokra épülő franchise pilates stúdiót!

Szeretnél saját pilates stúdiót nyitni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A TMS Pilates franchise lehetőséget kínál, hogy profi támogatással és prémium eszközökkel építsd fel sikeres vállalkozásodat. Fedezd fel, hogyan segíthetünk neked az első lépéstől a teljes üzemeltetésig, és csatlakozz most dinamikusan növekvő közösségünkhöz!

A Pilates Reformer oktatóképzés három lépcsője
Pilates

A Pilates Reformer oktatóképzés három lépcsője

Szeretnél pilates oktatóvá válni és magas szinten elsajátítani a Pilates Reformer technikáit? Akkor a háromszintű oktatóképzés neked való, hiszen segít, hogy elérd céljaidat, és magabiztosan vezethesd a legkomplexebb órákat is.