Pilates bárhol, bármikor: a fővárosban és a Balaton partján is!

Pilates bárhol, bármikor: a fővárosban és a Balaton partján is!

poszt megosztása:

Egy korábbi bejegyzésünkben 2 budapesti és 1 törökbálinti pilates stúdiót mutattunk be nektek. Most, így a strandszezon végéhez közeledve egy balatoni stúdiót ajánlunk jó szívvel: ha a magyar tenger délkeleti csücskéhez élsz közel, vagy pont itt töltesz néhány napot a nyaralás során, mindenképp látogass el a siófoki Bonita Studio-ba!

Pilates bárhol, bármikor

A pilates egy egész testet átölelő mozgásforma, ami nem csupán az izmokat erősíti. Javítja a testtartást is, növeli a testtudatosságot és még a stresszt is csökkenti. Jótékony hatásairól ide kattintva bővebben is olvashatsz.

Az sem mellékes, hogy a pilates stúdiók csoportos órái valódi közösségeket is teremtenek. Egymást ösztönző és motiváló, összetartó csapatok kovácsolódnak, akik számára a pilates így már nem csak sport, hanem közösségi élmény is.

Szerencsére egyre több pilates stúdió nyílik szerte az országban, ahol szakértő edzők segítik a pilatesezőket, hogy a maximumot hozzák ki magukból. Nekik hála megfelelően végezhetik a gyakorlatokat a pilates szerelmesei, így csökkentve a sérülések kockázatát is.

Nem túlzás tehát azt mondani, hogy pilates bárhol, bármikor.

Akár a Balatonon is!

Bonita Studio Siófok

Bonita Studio Siófok
8600 Siófok, Széchenyi u. 8-10
insta: @bonita.studio.siofok

A siófoki Víztorony közvetlen közelében várja vendégeit a Bonita Studio. A legmenőbb pilates gépekkel felszerelt stúdióban (nekünk elhiheted, hiszen a mi gépeinkkel lett berendezve) ráadásul 2023 augusztusában ajándék protein shake vár minden pilatesezőt! 

Egy jól felszerelt, hangulatos pilates stúdió a Balaton partján – ahol ráadásul ajándék shake fogad egész augusztusban: ezt kár lenne kihagyni!

Egy jól felszerelt, hangulatos pilates stúdió a Balaton partján – ahol ráadásul ajándék shake fogad egész augusztusban: ezt kár lenne kihagyni!

A legmenőbb pilates gépekkel felszerelt Bonita Studio-ban 2023 augusztusában ajándék protein shake vár minden pilatesezőt! 

Jó szívvel ajánljuk, hogy ha a Balcsi délkeleti sarkánál élsz, vagy ha pont a környéken üdülsz, akkor látogass el a siófoki Bonita Studio-ba, és csempéssz egy kis pilatest a mindennapjaidba. Nem csak a tested és a szervezeted lesz hálás érte, hanem a lelked is!

Hiszen tudod: pilates bárhol, bármikor!

Semmi sem állhat a pilates útjába!

Az együttműködésünket élvező Bonita Studio csak egy a sok lehetőség közül, ahol élvezheted a pilates adta örömöket! Budapesten és környékén is várnak olyan stúdiók, amelyeket az általtunk forgalmazott pilates gépekkel rendeztek be.

És akkor a saját stúdióinkat még nem is említettük:

egyaránt lenyűgöző környezetben várunk a legjobb pilates reformerekkel! Ide kattintva tudsz is időpontot foglalni óráinkra: képzett edzőink szeretettel várnak!

Apropó: szeretnél Te is pilates oktató lenni? Hozzánk oktatóképzésre is jelentkezhetsz: a következő képzésünk szeptemberben indul – kattints, ha nem akarsz lemaradni! (Szívesen olvasnál még erről? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Szandrával készült interjút, hiszen ő tartja ezeket a képzéseket!)

Vagy inkább Te is egy sikeres pilates stúdiót szeretnél nyitni és üzemeltetni? Akkor csatlakozz franchise rendszerünkhöz, és légy a TMS Pilates család tagja! Mindenben segítünk, hogy stúdiód a lehető legjobb színvonalat tudja biztosítani vendégei számára.

És ne feledkezz meg webshopunkról sem, ahol megtalálhatsz minden olyan gépet, kiegészítőt és eszközt, amelyekre gyakorlataid során szükséged lehet!

Pilates bárhol, bármikor. Láthatod, rajtunk aztán tényleg nem múlik!

Ha tetszett a bejegyzés, akkor ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat sem, és kövess minket az Instagramon is! Utána pedig irány az online időpontfoglaló, hogy biztosítsd a helyed a következő pilates órára!

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Reformer pilates gerincműtöttként: Egy vendégünk szemszögéből
Pilates

Reformer pilates gerincműtét után: Egy vendégünk szemszögéből

A gerincműtét komoly dolog, ami sok kérdést és aggodalmat vet fel az érintettekben. Nemrégiben egy gerincműtött vendégünkkel, Izával beszélgettünk, akinek feltettünk néhány kérdést. Ebben a bejegyzésben most megismerheted a válaszait, ezáltal pedig megtudhatod, hogyan segíthet a reformer pilates a felépülésben és a mindennapi életben.

Gerincműtét után is jó választás a pilates?
Pilates

Gerincműtét után is jó választás a pilates?

Sokan választják a reformer pilates-t hiszen kíméletesen, de annál hatékonyabban mozgatja át az egész testet. De mi a helyzet azokkal, akik gerincműtéten estek át? Számukra is megfelelő ez amozgásforma? Mira, a TMS Pilates tapasztalt oktatója megosztotta velünk saját történetét és tapasztalatait, hogy megtudjuk, segíthet-e a pilates a műtét utáni rehabilitációban.