Nyiss biztos alapokra épülő franchise pilates stúdiót!

Nyiss biztos alapokra épülő franchise pilates stúdiót!

poszt megosztása:

Szeretnél saját pilates stúdiót nyitni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A TMS Pilates franchise lehetőséget kínál, hogy profi támogatással és prémium eszközökkel építsd fel sikeres vállalkozásodat. Fedezd fel, hogyan segíthetünk neked az első lépéstől a teljes üzemeltetésig, és csatlakozz most dinamikusan növekvő közösségünkhöz!

Csatlakozz franchise hálózatunkhoz, és váltsd valóra álmaidat!

Neked is van egy régóta dédelgetett álmod? Netán szerepel benne egy saját pilates stúdió? Ha a válaszod igen, akkor az a jó hírünk, hogy nálunk megértő fülekre és segítő kezekre találtál! Hogy miért? Olvass tovább, és tudd meg, hogy mi mindenben nyújtunk számodra segítséget!

Biztosítjuk számodra a képzett pilates oktatókat, akiket a saját oktatóképzésünk révén találunk meg és képezünk ki. Garantált minőséget nyújtunk a brit MBodies Training Academy színvonalával, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb oktatók állnak majd rendelkezésedre.

A kiváló minőségű pilates gépek és eszközök terén sem kell kompromisszumot kötnöd. Az Európa legjobbjai közé tartozó Align Pilates gépeivel és eszközeivel dolgozhatsz, amelyeknek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon és Szlovákiában. Ezek a prémium minőségű eszközök rendkívül hosszú élettartammal bírnak, így a stúdiód mindig a legjobbat nyújtja majd a vendégeknek. 

Miért fontos a helyszín és marketing stúdiód sikeréhez?

A TMS Pilates franchise sikerének egyik alapköve a megfelelő helyszín kiválasztása. Tudjuk, hogy a lokáció kiemelt fontosságú, hiszen a jó helyszín vonzza a pilates szerelmeseit. Segítünk megtalálni a legjobb helyet a stúdiód számára, akár helyszíni segítséget is nyújtunk. Éveken át tartó tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy melyik környék, milyen adottságokkal rendelkezik, és melyik a legmegfelelőbb választás a sikeres stúdió működtetéséhez.

Az átgondolt marketingstratégia szintén kulcsfontosságú a sikerhez. Kialakult marketingstratégiánk révén, amelyet szintén több éves tapasztalat alapján fejlesztettünk ki, pontosan tudjuk, mi működik. Jelenleg négy saját- és öt franchise stúdiót üzemeltetünk sikeresen, és ezek tapasztalataiból merítve segítünk neked is felépíteni a sikeres marketingtevékenységet. Olyan bevált módszerekkel támogatunk, amelyek már bizonyítottak a piacon. 

Segítünk a sikeres üzleti terv kialakításában!

A TMS Pilates franchise egyik legnagyobb előnye a támogató üzleti modell, amely biztosítja, hogy ne legyél egyedül a vállalkozásod fejlődésének útján. Az üzleti terv és támogatás terén személyre szabott segítséget nyújtunk, több mint 4 éves stúdió üzemeltetési tapasztalatunk alapján. Segítünk kialakítani a legjobb üzleti tervet, amely figyelembe veszi a helyi piac sajátosságait és a személyes céljaidat. Folyamatos támogatást nyújtunk, így minden lépésnél melletted leszünk, hogy biztosítsuk a sikeres működést.

A karbantartás és eszközbeszerzés terén is számíthatsz ránk. A profi karbantartásnak köszönhetően a gépek mindig kiváló állapotban lesznek, és az eszközök beszerzését is mi végezzük, hogy neked csak az üzletre kelljen koncentrálnod.

Csatlakozz Most!

Az első lépés a siker felé egyszerűbb, mint gondolnád! Ha érdekel a lehetőség, hogy saját pilates stúdiót nyiss a TMS Pilates franchise hálózatában, lépj velünk kapcsolatba még ma! Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd a franchise oldal alján található űrlapot!

A pilates népszerűsége folyamatosan növekszik, és most van itt a legjobb idő, hogy belevágj és részesévé válj ennek a dinamikusan fejlődő piacnak. A TMS Pilates franchise támogatásával biztos alapokra építheted vállalkozásodat, és élvezheted a prémium minőségű eszközök, valamint a képzett oktatók által nyújtott előnyöket.

Ne késlekedj, csatlakozz most, és váltsd valóra álmodat! További részletekért látogass el weboldalunkra: TMS Pilates Franchise.

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Reformer pilates gerincműtöttként: Egy vendégünk szemszögéből
Pilates

Reformer pilates gerincműtét után: Egy vendégünk szemszögéből

A gerincműtét komoly dolog, ami sok kérdést és aggodalmat vet fel az érintettekben. Nemrégiben egy gerincműtött vendégünkkel, Izával beszélgettünk, akinek feltettünk néhány kérdést. Ebben a bejegyzésben most megismerheted a válaszait, ezáltal pedig megtudhatod, hogyan segíthet a reformer pilates a felépülésben és a mindennapi életben.

Gerincműtét után is jó választás a pilates?
Pilates

Gerincműtét után is jó választás a pilates?

Sokan választják a reformer pilates-t hiszen kíméletesen, de annál hatékonyabban mozgatja át az egész testet. De mi a helyzet azokkal, akik gerincműtéten estek át? Számukra is megfelelő ez amozgásforma? Mira, a TMS Pilates tapasztalt oktatója megosztotta velünk saját történetét és tapasztalatait, hogy megtudjuk, segíthet-e a pilates a műtét utáni rehabilitációban.