TMS-Pilates-Stúdió-a-római-parton-csoportos-óra-áraink

poszt megosztása:

Most valami különlegessel készültünk nektek! Csatlakozzatok egy izgalmas kihíváshoz, amely vidámságot és mozgást fog csempészni a márciusotokba!

Mi az a MarchMATness?

A MarchMATness kihívás lényege, hogy 31 napon keresztül pilatesezzetek. Na nem valami megerőltető dologra gondolunk. Napi egy gyakorlatra, melyek előre meg vannak szabva! 

Hogy ez miről is szól valójában? Nem, nem a versenyzésről, inkább arról, hogy ünnepeljük a pilateshez és a jógához hasonló mozgásformát! Tartsunk egy olyan hónapot, amikor együtt nyúzzuk a matracot! Persze virtuálisan. Ennek ellenére mégis együtt, hiszen pont ezért kell az adott napon az adott pózról képet megosztani, a megfelelő hashtag-el. Mert igen, ez a kihívás lényege. Az előre meghatározott pózt megcsinálod, lefotózod, és a hozzá illő hashtag-el megosztod az instagramon.

Ne félj, a pózok megvalósításához nem kell profin pilatesezned, na és persze profi eszközök sem szükségesek hozzájuk! Mi csak egyet kérünk tőletek: örömmel csináljátok és élvezzétek a mozgást, építsünk együtt közösséget! 

Mert mi a MarchMATNess lényege? Hogy együtt mozogjunk, hogy megosszuk egymással a pilatesezés élményét. Hogy érezd, akár virtuálisan is, hogy egy közösség része vagy! Ha pedig még nem ismered a pilates gyakorlatokat, akkor ezzel a kihívással minden nap megtanulsz egy alapgyakorlatot! Nem nagyszerű? 

Éppen ezért bíztatunk titeket, hogy tartsatok velünk és csatlakozzatok a 31 napon át tartó márciusi MarchMATness kihíváshoz, és hívjátok meg minél több ismerősötöket!

  • Hogy együtt mozogjunk
  • Hogy legyen egy apropónk egy kis tornára
  • Hogy mindenki rájöhessen: a pilates nem nehéz!
  • Hogy mindenki érezze: egy közösség áll mögötte!

Kezdjük így a tavaszt!

Hogyan csatlakozhattok?

Ha szeretnétek csatlakozni a kihíváshoz, töltsétek fel Instagram posztbam ahogy épp az aznapi pózt csináljátok! Majd jelöljétek meg a @tmspilates oldalát, valamit használjátok a #marchmatnesskihivas #tmspilates #tmspilatesmarchmatness hashtageket. Ne feledjétek, a 31 napon át tartó pózok listáját bármikor megtekinthetitek itt, ebben a bejegyzésben.

Természetesen a pózok könnyebb/nehezebb variációja is teljes mértékben elfogadható a kihíváshoz való részvételhez!

Természetesen nem várjuk el, hogy minden nap posztoljatok a saját feed-etekbe, csupán annyit kérünk, hogy a kezdő, induló kihívásotok legyen poszt, utána elegendő a story is, mi pedig lelkesen jegyzetelni fogjuk, ki mikor, mit teljesített!

Egy kis plusz motiváció

Nem hagyunk természetesen nyeremény nélkül sem titeket! Az, aki a legtöbb kihívást teljesíti márciusban, egy 10 alkalmas pilates bérlet boldog tulajdonosa lehet! Amennyiben egyenlőség alakul ki, úgy sorsolással fogjuk eldönteni, ki lesz a szerencsés. A nyeremény készpénzre nem váltható.

Nézzük a naptárat!

A pózok listája:

Március 1. – The hundred

Március 2. – The Roll Up

Március 3.- The Roll Over

Március 4. – The One Leg Circle

Március 5. – Rolling Back

Március 6. – The One Leg Stretch

Március 7. – The Double Leg Stretch

Március 8. – The Spine Stretch

Március 9. – Rocker with Open Legs

Március 10.- The Corkscrew

Március 11. – The Saw

Március 12. – The Swan-Dive

Március 13. – The One Leg Kick

Március 14. – The Double Kick

Március 15. – The Neck Pull

Március 16. – The Scissors & Bicycle

Március 17 – The Shoulder Bridge

Március 18. – The Spine Twist

Március 19. – The Jack Knife

Március 20. – The Side Kick

Március 21. – The Teaser

Március 22.- The Hip Twist

Március 23. – Swimming

Március 24. – The Leg Pull Front & Back

Március 25. – The Side Kick Kneeling

Március 26. – The Side Bend

Március 27. – The Boomerang

Március 28. – The Seal & Crab

Március 29. – The Rocking

Március 30. – The Control Balance

Március 31. – The Push Up

Fedezd fel a többi blogcikkünket is!

Ismét pilates oktatóképzés

Folytatjuk nagysikerű pilates oktatóképzésünket! Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne edző lenne, vagy épp otthonra vásárolna egy pilates gépet, és magabiztosan és biztonságosan szeretné használni. A pilates és a pilates képzés A képzés maga amellett, hogy edzői tanusítványt ad, rengeteg kompetenciát fejleszt, lexikális tudást is szerzel, de ami a legfontosabb: a pilates oktatóképzés végére teljesen máshogy fogsz

TMS-Pilates-Stúdió-a-római-parton-csoportos-óra-áraink
Pilates

MarchMATness kihívás!

MarchMATness! Most valami különlegessel készültünk nektek! Csatlakozzatok egy izgalmas kihíváshoz, amely vidámságot és mozgást fog csempészni a márciusotokba!