FRANCHISE

Segítünk, hogy Neked is legyen sikeres Pilates stúdiód!

Mitől lesz sikeres egy pilates stúdió?

Képzett pilates oktatók

Saját oktatóképzésünknek hála nem kell keresni a pilates oktatókat, segítünk megtalálni a megfelelő jelölteket és kiképezzük őket! Az oktatási rendszerünk a brit MBodies Training Academy részre

Kiváló minőségű pilates gépek és eszközök

Az Align Pilates Európa legnagyobb pilates gép- és eszközgyártója, aminek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon és Szlovákiában

Megfelelő helyszín, átgondolt marketingstratégia

Nagyon fontos a megfelelő helyszínválasztás, ebben akár a helyszínen is segítünk. Kialakult marketingstratégiánk van már, jelenleg 4 saját- és 5 franchise stúdiót üzemeltetünk, tudjuk mi az, amitől sikeres egy stúdió marketingje

Üzleti terv, támogató csapat

Segítünk üzleti tervet készíteni, ahol fel tudjuk használni a több, mint 4 éves stúdió üzemeltetési tapasztalatunkat. A gépek karbantartását, az eszközök beszerzését is mi végezzük. Folyamatosan támogatunk, tanácsot adunk, több, mint 6 éve már a piacon vagyunk

Ahogy látod, mindenben tudunk Neked segíteni, hogy sikeres pilates stúdiód legyen. Érdekelnek a részletek?

Miért tudunk Neked segíteni?

Mutatjuk!

A TMS Pilates története

Woman with pilates trainer practising pilates

Célunk

Célunk, hogy Magyarországon minél többen megismerjék a gépes pilates-t és élvezni tudják annak előnyeit.

Több, mint 6 év tapasztalatunk van pilates gépek- és eszközök forgalmazásában,

4 saját- és 5 franchise stúdiót üzemeltetünk, illetve már oktatóképzéssel is foglalkozunk.

Tapasztalatainkat szeretnénk megosztani partnereinkkel, és szeretnénk őket mindenben támogatni, hogy nem csak egy testileg, lelkileg feltöltő mozgásformát népszerűsítsenek, hanem egy anyagilag is megtérülő vállalkozást vezessenek.

Mi történik, ha egyedül vágsz bele?

Természetesen ez a döntésed. Ekkor is tudunk segíteni, hiszen forgalmazóként bárki vásárolhat tőlünk, illetve az oktatóképzésünkön is mindenkit szívesen látunk. A legnagyobb támogatást, a legmagasabb szintű tudásmegosztást azonban csak a legszűkebb körnek, a franchise partnereinknek tudjuk megadni.

Nehéz megtalálni a megfelelő oktatót

Szerencsére egyre több pilates oktató van. Ezek közül megtalálni megfelelőt, aki képzett, és akivel jól lehet együtt dolgozni, nehéz. Ha megvan a megfelelő embered, és már csak a képzés hiányzik:

A gépek karbantartására Neked kell figyelned

Pilates gépeket az ember stúdióba befektetési céllal vásárol. Ha ez meghibásodik, akkor a stúdió kevesebb pénzt termel. Forgalmazóként gépeinkre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk, partnereinknek azonban az együttműködés idejére meghosszabbítjuk ezt. Ha csak vásárolni szeretnél:

A marketing feladatok is Rád hárulnak

Befektetőként, stúdiótulajdonosként nem biztos, hogy marad időd és energiád a marketinggel foglalkozni. Nekünk már kialakult marketingstratégiánk van, bejáratott csatornákkal, tapasztalt csapattal, természetesen partnereinket minden lehetőségünkkel támogatni fogjuk. Ennek ellenére ha szeretnél szétnézni a stúdióinkban, itt megteheted (franchise partnerként a Te stúdiód is kikerülne ide):

A vállalkozás vezetése magányos szakma

Teljesen természetesen, hogy vannak kérdéseid, elakadásaid. Ha segítségre, tanácsra van szükséged, mindig rendelkezésre állunk, akár online, akár személyesen. Rendszeresen meglátogatunk és átbeszéljük, miben tudunk a segítségedre lenni, legyen szó a pilates oktatói szakmáról, vagy a vállalkozás vezetéséről, de akár a szervezetfejlesztésről is, mindegyikben van tapasztalatunk, napi szinten 20 embert menedzselünk. Olvasnál még többet rólunk?

De ha mégis velünk szeretnél belevágni, itt tudsz jelentkezni:

A TMS Pilates számokban

0
Pilates oktató
0
Back office munkatárs
0
Logisztikus, karbantartó

A TMS Pilates Franchise

0
Partner
0
Pilates oktató
0
Lokáció

Nettó árbevétel

(millió Ft)

0
2018
0
2019
0
2020
0
2021
0
2022
0
2023

töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!