TMS PILATES BLOG

Pilates stúdiók gépesítése

Pilates stúdiók gépesítése

Egy pilates stúdió berendezése során mindig felmerül a kérdés, hogy milyen pilates gépek kapjanak benne helyet. Nos, kőbe vésett szabály nincs, de két dolog egész biztos segít a döntésben: az egyik, ha más stúdiók berendezéséből inspirálódsz. A másik pedig, hogy hozzánk fordulsz: ezt kezdheted például azzal, hogy elolvasod ezt a bejegyzést!

Elolvasom
Indítsd a nyarat pilatessel!

Indítsd a nyarat pilatessel!

Ha még keresed, hogy milyen testmozgást végezz most, hogy itt a nyár, akkor ez a cikk biztosan segíteni fog! A pilates az, amiben biztos, hogy nem fogsz csalódni! Olvasd el a róla szóló kis kedvcsináló cikkünket, és aztán nincs más hátra: indítsd a nyarat pilatessel!

Elolvasom
Ismerd Meg Oktatóinkat!

Ismerd meg oktatóinkat!

Folyamatosan bővülő oktatói csapatunk jelenleg 12 oktatóból áll. Korábban nem volt lehetőségünk részletesebben bemutatni őket, de most végre eljött az idő – legnagyobb örömünkre! Ismerd meg pilates oktatóinkat, hogy könnyebb legyen eldönteni, kinek az órájához csatlakoznál a legszívesebben!

Elolvasom
Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy kinek való a pilates. A válasz egyszerű és rövid: mindenkinek, kivétel nélkül!

A pilates jótékony hatásai

Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy kinek való a pilates. A válasz egyszerű és rövid: mindenkinek, kivétel nélkül! Kicsik és nagyok, nők és férfiak, fiatalok és idősek: mindannyiuk számára az egyik legjobb mozgásforma a pilates. Annyi jótékony hatása van, hogy az összeset nem is lehet felsorolni. Ezért csak néhányat (a számunkra legfontosabbakat) szedtük most össze ebben a bejegyzésben.

Elolvasom