TMS PILATES BLOG

Indítsd a nyarat pilatessel!

Indítsd a nyarat pilatessel!

Ha még keresed, hogy milyen testmozgást végezz most, hogy itt a nyár, akkor ez a cikk biztosan segíteni fog! A pilates az, amiben biztos, hogy nem fogsz csalódni! Olvasd el a róla szóló kis kedvcsináló cikkünket, és aztán nincs más hátra: indítsd a nyarat pilatessel!

Elolvasom
Ismerd Meg Oktatóinkat!

Ismerd meg oktatóinkat!

Folyamatosan bővülő oktatói csapatunk jelenleg 12 oktatóból áll. Korábban nem volt lehetőségünk részletesebben bemutatni őket, de most végre eljött az idő – legnagyobb örömünkre! Ismerd meg pilates oktatóinkat, hogy könnyebb legyen eldönteni, kinek az órájához csatlakoznál a legszívesebben!

Elolvasom
Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy kinek való a pilates. A válasz egyszerű és rövid: mindenkinek, kivétel nélkül!

A pilates jótékony hatásai

Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy kinek való a pilates. A válasz egyszerű és rövid: mindenkinek, kivétel nélkül! Kicsik és nagyok, nők és férfiak, fiatalok és idősek: mindannyiuk számára az egyik legjobb mozgásforma a pilates. Annyi jótékony hatása van, hogy az összeset nem is lehet felsorolni. Ezért csak néhányat (a számunkra legfontosabbakat) szedtük most össze ebben a bejegyzésben.

Elolvasom
Meet the founder: Élő Tomi és a TMS Pilates missziója

Meet the founder: Élő Tomi és a TMS Pilates missziója

A TMS Pilates missziója, hogy minél szélesebb körben megismertesse és népszerűvé tegye a reformeres pilatest Magyarországon. Az alapító, Élő Tomi ritkán kerül reflektorfénybe, ezért ez most egy kivételes alkalom, hogy megosztott magáról egy-két izgalmas információt!

Elolvasom