TMS PILATES BLOG

Több mint stúdió, avagy ezért más a TMS Pilates

Több mint stúdió, avagy ezért más a TMS Pilates

Fedezd fel, hogyan hozzuk el a reformer pilates minden előnyét egyedi oktatási programokkal, exkluzív franchise lehetőségekkel, és magas minőségű felszerelésekkel, miközben folyamatosan bővülő stúdióhálózatunkkal válaszolunk a növekvő igényekre.

Elolvasom
Téged is érdekel a pilates oktató képzés?

Téged is érdekel a pilates oktató képzés?

Fedezd fel, hogyan nyithat új kapukat számodra a pilates reformer oktató képzés! Élj egy olyan lehetőséggel, amely során a mozgás és az oktatás szenvedélye találkozik, így nem csak saját életedet, de másokét is megváltoztathatod!

Elolvasom
Pilates otthon

Pilates a komfortzónádon belül: 5 gyakorlat otthonra

Fedezd fel, hogyan változtathatja meg az életed a pilates a saját otthonodban! Ismerd meg az otthoni pilates gyakorlatok előnyeit és azok egyszerűségét, amelyekkel bárhol és bármikor formába hozhatod magad. Kezdd el ma, és lépj be a pilates nyújtotta jólét világába!

Elolvasom

Miért jó a pilates még a férfiaknak is? 

A pilates egyre nagyobb ismertségnek örvend köszönhetően annak, hogy az emberek elkezdték felismerni, mennyi lehetőség rejlik benne, és mennyi előnnyel szolgál ez a mozgásforma. Filmekben, könyvekben jelenik meg mint a főszereplők kedvenc edzéstípusa, számos pilates oktató működtet Youtube csatornát, és Magyarországon is egyre többen érdeklődnek iránta. De miért ajánlott férfiaknak is? Tarts velünk, és tudj meg többet!

Elolvasom